A jelenlegi iPhone felhasználók fele vált majd az új modellek egyikére

HusztiD 2018.08.31. 15:55 iPhone 3 hozzászólás 483

iphone-x-notch

Mondhatni, hogy nyakunkon a szeptemberi event, melyhez az Apple a napokban küldte ki hivatalos meghívóit. Ennek kapcsán a Loup Ventures csapata készített egy új felmérést, melyben összesen 530 amerikai felhasználó vett részt, kiket arról kérdeztek, hogy váltani fognak-e az új telefonok valamelyikére.

Meglehetősen érdekes adatok születtek, ugyanis a válaszadók 48 százaléka nyilatkozta, hogy az elkövetkezendő egy év folyamán lecseréli a jelenleg használatos iPhone-ját egy újabbra. Nagyon magas ez az arány, ugyanis ha az előző éves adatokhoz hasonlítunk, akkor ott csak az emberek 25 százaléka jelezte, hogy biztosan váltani fog. Illetve ha a droidos felhasználókat vesszük szemügyre, akkor azok közül 19 százalék fog váltani, míg egy éve 12 százalék volt az arányuk.

Mit lehet levonni? Igazából 530 ember vajmi kevésnek mondható egy alapos felméréshez, így az alábbi statisztikát nem egészen nevezhetjük a legpontosabbnak. Viszont ha nagyobb mennyiségben is tartják az emberek ezt az arányt, akkor úgy tűnik, hogy valóban most érkezik el az Apple részére az a szuperciklus, melyre egy évvel ezelőtt, az iPhone X megjelenésekor számoltak.

Kérdés még mindig adott. Ti váltani fogtok az újabb modellek egyikére?

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Revolver - 2018.08.31. 17:03

    Sziasztok!
    Az iphone x megjelenése után, a többi gyártó csak szórta ki magából az “ iphone x klónt” .
    Nyilván a felhasználók ezt látják, és gondolják ha minden gyártó ilyen dizájnnal jelenik meg , akkor miért ne iphonet vegyek.
    Én egy 6s-t használok, és bíztos az új iphone-ra váltok.

  2. Attila - 2018.08.31. 23:06

    Én is egy 6s-t használok és még adok neki egy évet aztàn megy a gyereknek.

  3. Mátékovits István - 2018.09.02. 08:02

    Én is 6s-t használtam. Leváltottam egy 8 Plusra. Lehet konzervatív vagyok, de nekem ez az utolsó igazi Iphone.

Szólj hozzá Te is!