Saját vezeték nélküli Qi töltőpadot adott ki a Tesla

HusztiD 2018.08.30. 13:55 Egyéb, iPhone 0 db 424

tesla-780x496

Mindig is szerettél volna magadnak egy Teslát, de nem volt több milliód a kocsira? Nem probléma, hiszen Elon Musk csapata új terméket adott ki, mely mindenki számára elérhető lesz. A kiegészítő sajnos kerekek nélkül érkezett, valamint őrült mód sincs benne, mint az autóikban, de legalább képes egész napos üzemidővel ellátni a telefonod.

A gyártó nem olyan régen mutatta be legújabb termékét, a Tesla Wireless Charger-t. Lényegében egy olyan powerbankról beszélhetünk, mely 6 000 mAh-es akkumulátorral rendelkezik, s képes a vezeték nélküli töltésre. Ezzel a kapacitással simán feltöltheted több, mint kétszer az Apple csúcsmodelljét, az iPhone X-et. A kiegészítőt egyelőre a gyártótól rendelhetjük meg 65 dolláros áron fekete, illetve fehér színben, s úgy tűnik, hogy egyelőre Magyarországon nem elérhető.

tesla-wireless-charger-840x461

Rossz hír sajnos, hogy a Tesla kiegészítője a lassabb töltők közé tartozik, hiszen csak 5W-os táplálásra képes, holott a piacon nem egy olyan termék van, mely ennek a dupláját ajánlja. Mindenesetre aki szereti a Teslát, s szeretne magának egy ilyen pofás kiegészítőt, annak nem lesz érdemes kihagynia a Tesla Wireless Charger-t.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!