Kuo: ezeket a forradalmi termékeket és mérföldköveket várhatjuk az Apple-től az elkövetkezendő években

HusztiD 2018.08.15. 09:55 Apple, Apple Car, Kiemelt hírek 0 db 330

kuoapplecar-800x375

Az egyik legmegbízhatóbb Apple-elemző, Ming-Chi Kuo kiadott egy hosszabb jegyzetet, melyből megtudhattuk, hogy milyen újdonságokat várhatunk az Apple-től az elkövetkezendő évek folyamán. Érdemes mindig odafigyelni Kuo állításaira, ugyanis az elmúlt évek folyamán számos olyan jóslata volt, melyek végül bekövetkeztek.

A kaliforniai vállalat nem olyan rég lépte túl az egybillió dolláros álomhatárt, azonban a szakértő szerint hamarosan újabb csúcsot állíthatnak fel az almások, hiszen az elkövetkezendő 5-7 év folyamán immáron a második billiót taposhatják. Ebben nagy szerepe lesz a szolgáltatásoknak, ugyanis a jövőben az Apple ezekre is jobban rágyúr, így ezen szegmens jelentős bevételnövekedésre tesz szert.

A következő forradalmi terméket 2020-ban dobhatják piacra, ez pedig nem más lesz, mint az úgynevezett AR okosszemüveg. Kuo szerint ez lesz a következő nagyágyúja a kaliforniai vállalatnak, hiszen egy újabb szintre emelik az okosszemüveg adta lehetőségeket. Apropó, itt mutatkozhat be a legújabb operációs rendszer, az úgynevezett rOS (reality operating system), ami egy iOS alapú szoftver lesz, csak éppen a kiterjesztett valóságbéli funkciókra lesz kihegyezve.

apple-car-1

Végül, de nem utolsó sorban, az almások 2023 és 2025 között mutathatják be a következő forradalmi terméket, az Apple Car-t. Kuo ugyan nem osztott meg érdemi információt az almás autóról, de elmondta, hogy ez lesz a következő forradalmi termék, amely úgymond átreformálja a piacot, akárcsak anno 2007. folyamán az iPhone. A szakértő szerint már most is remek önvezetésre képes autók vannak a piacon, azonban az  Apple-nek van egy hatalmas előnye: ők képesek legjobban egybe integrálni a hardvert, szoftvert és szolgáltatásokat, s ezáltal hatalmas előnyre tesznek szert a riválisaikkal szemben – még annak ellenére is, hogy évekre vagyunk az önvezető autó bemutatásától.

Messze még, mire az Apple bemutatja mindezen termékeit, azonban nagyon kíváncsian várjuk, hogy valóban igaza lesz-e kedvenc elemzőnknek. Az Apple Car-ról immáron több, mint négy éve jönnek-mennek a pletykák, így természetesen nagy érdeklődés ötvözi a vállalatot, hogy mit fognak bemutatni.

Ti milyen új termékeket vártok az Apple-től?

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!