Mindhiába a Note 9, a felhasználók zöme az új iPhone modellekre vár

HusztiD 2018.08.14. 15:55 iPhone 0 db 327

iPhone-X-1

A Samsung az előző hét második felében mutatta be legújabb okostelefonját, a Galaxy Note 9-et, amivel tényleg megpróbáltak maradandót alkotni. Időközben a PC Mag csapata készített egy új felmérést, melyben 1 555 ember vett részt, s arra keresték a választ, hogy mely okostelefonokat várják legjobban a válaszadók.

A felmérés alapján kimagaslóan szerepeltek az Apple által még be nem jelentett új iPhone modellek, hiszen a résztvevők 42 százaléka adta le rá a voksát. Második legmagasabb részvételi aránya a Galaxy Note 9 volt, hiszen itt a válaszadók 24 százaléka voksolt a Samsung legújabb csúcsmodelljére. Alaposan lemaradva, de harmadik helyen 7 százalékos megoszlással a Google Pixel 3 szerepel, melyet 4 százalékkal az LG V40 követ, majd további 2 százalékkal a OnePlus 6T.

További érdekesség, hogy a Galaxy Note 9-re szavazók 76 százaléka rendelkezik jelenleg valamilyen Samsung okostelefonnal, míg 8 százalék egy iPhone-nal. Természetesen a maradék 16 százalék a többi Androidos felhasználó között oszlik meg, kik a koreaiak új csúcsmodelljére pályáznak.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!