Érdekes új csatlakozót kaphatnak az iPad Pro modellek

HusztiD 2018.08.06. 17:55 iPad, Kiemelt hírek, Pletykák 0 db 235

ipad-pro-2018

A japán Macotakara eléggé belehúzott az utóbbi napokban, ugyanis nem ez az első eset, hogy a 2018-as iPad Pro modelljeiről közölnek le valamilyen érdekes hírt. Az elmúlt napokban megtudhattuk, hogy jack csatlakozó nélkül érkezik, illetve valamivel másabb formatervet kap, mint az eddigiek.

Legutóbb hozzájutottak az iPad Pro egyik állítólagos CAD-es formatervéhez, melynek hátlapján egy nagyon érdekes csatlakozót vettek észre. Ha alaposan megnézzük a képet, akkor látható, hogy a Lightning csatlakozó alatt, egyenesen a hátlapon találhatjuk meg. Arról viszont egyelőre nem tudni, hogy mi a helyzet az évekkel ezelőtt bemutatott Smart Connectorral. Azt megtartják? Esélyes lehet, de a jelenlegi tervrajz említést sem tesz róla.

Igazából arról sem szólnak a mostani infók, hogy mi értelme lesz egy újabb csatlakozónak, mikor pont a helymegtakarítás miatt nyírják ki eleve a jack csatlakozót, hogy ne foglaljon annyi helyet. Ne feledjük, hogy ez csak egy újabb szivárogtatás, így nem feltétlen valós az alábbi tervrajz. Október folyamán remélhetően megtudjuk, hogy hiteles-e a mostani kép, vagy sem.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!