Búcsút vehetünk a Lightning-jack átalakítótól

HusztiD 2018.08.06. 15:55 iPhone, Pletykák 0 db 754

iPhone-7-headphone-adapter-780x367

Az Apple két évvel ezelőtt mutatta be az iPhone 7 modelljeit, melynek egyik sokakat megbotránkoztató újdonsága volt, hogy teljesen kinyírták belőle a jack csatlakozót. Kárpótlásul az Apple egy Lightning-jack átalakítót mellékelt a telefonokhoz, illetve a tavaly modellekhez egyaránt.

A Barclays elemzői szerint mostantól megszűnik, ugyanis az egy hónap múlva bejelentésre kerülő telefonoknál nem mellékel átalakítót az Apple. Mégis miért nem? A szakértők szerint az Apple ezzel a lépéssel próbálja meg a felhasználókat a vezeték nélküli útra terelni, ugyanis a vállalat egyértelműen ezt a jövőt vizionálja. Nyilván nem tűnnek el a piacról az adapterek, hiszen opcionálisan megvásárolhatóak lesznek továbbra is, azok számára, kik hiányolni fogják.

Mivel ezek csak elemzői latolgatások, így nem biztos, hogy lesz belőle valami. Korábban pletykaszinten feljött ugyanez a téma, de hónapok óta nem hallatott magáról. Hogy az Apple tényleg megteszi-e eme lépést, azt biztosra még nem tudni. Mindenesetre mi örülnénk neki, ha továbbra is mellékelnék telefonjaikhoz az átalakítót, ugyanis hiába a vezeték nélküliségé a jövő, a felhasználók erre még nem igazán készültek fel.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!