Videón a 6,1 és a 6,5 colos dummy iPhone X

HusztiD 2018.08.02. 15:55 iPhone, Videók 0 db 657

dummies

Ahogy közeledünk szeptemberhez, úgy kapunk egyre több infót és anyagot a bejelentés előtt álló iPhone modellekről. Pont a tegnapi nap számoltunk be arról, hogy kiszivárgott pár darab kép az úgynevezett dummy modellekről, ezúttal viszont egy új videó terjeng a YouTube-on, amelyen a 6,1, illetve a 6,5 colos telefonok hasonmásai láthatóak.

Mint tudjuk, a dummy iPhone modelleket leginkább egy mintadarab termékként emlegethetjük. Egyik célja, hogy az ismertebb kiegészítőgyártók az aktuális évi iPhone rajtra kellően felkészüljenek. Lényegében mondhatjuk azt, hogy ezen modellek által képesek megfelelő tokokat és egyéb kiegészítőket készíteni a gyártók, hogy a telefon megjelenése napján legyen miből szemezgetnünk. Nem utolsó sorban pedig a különböző tech YouTube-erek is nagy előszeretettel mutogatják a dummy modelleket a publikum számára.

A mostani videó egyébként sok újdonságot nem árul el a telefonokról, hiszen immáron egy jó ideje tudni véljük, hogy pont ilyenek lesznek az új iPhone-ok. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor jelenti be az Apple legújabb jövevényeit, de ha az elmúlt évek történéseit vesszük figyelembe, akkor szeptember közepéig sor kerül az eseményre.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!