Újabb hírmorzsák szerint ezek lesznek a 6,1 colos iPhone színei

HusztiD 2018.07.30. 15:55 iPhone, Pletykák 0 db 261

1iphones

Három héttel ezelőtt hallatott magáról a jól ismert elemző, Ming-Chi Kuo, aki ekkoriban elmondta, hogy szerinte milyen színekben várhatjuk az idei évi iPhone modelleket. Ezúttal a jól ismert, japán Macotakara számolt be új információval azt illetően, hogy milyenek lesznek a 6,1 colos, LCD kijelzővel szerelt telefon színei.

Korábban Ming-Chi Kup elárulta, hogy a 6,1 colos, belépőszintű telefon összesen öt színben érkezhet: arany, szürke, fehér, piros és narancssárga. A japán oldal ezúttal a saját ellátási láncból származó információira támaszkodik, s amennyiben hitelesek az információik, akkor kijelenthetjük, hogy az okostelefon majdnem olyan színekben érkezik, mint amilyen színekben kínál bőrtokokat az Apple a jelenleg piacon lévő iPhone X-hez.

Az almások jelenleg 13 különböző színben árulnak hivatalos bőrtokot az iPhone X-hez, azonban a Macotakara szerint a telefon hat különböző kiadásban érkezhet. Szóval milyen színekről beszélhetünk? Az oldal simán csak fekete és fehér alapmodellekre hivatkozik, amely mellett élénksárga, élénk narancssárga, neonkék és vakondszürke kiadások követhetnek.

Az oldal egyébként megjegyezte, hogy kicsit másabb árnyalatra számíthatunk, mint a jelenleg kínált bőrtokok, de leginkább ezen színekre fognak hajazni az új modellek. Mivel ez is csak egy pletyka, így egyelőre nem tudjuk, hogy mennyire igazak a mostani infók. A jó hír az, hogy ha minden jól megy, akkor másfél hónapon belül megejti az idei iPhone eventjét az Apple, így hamarosan hivatalosan is kiderül, hogy igazak-e a jelenlegi állítások.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!