Frissítéssel oldotta meg a 2018-as MacBook Pro melegedési problémáit az Apple

HusztiD 2018.07.26. 13:55 Mac, macOS 0 db 273

Macbook-Pro-Update-Gear-Patrol-Lead-Full

Az Apple nem olyan rég adta ki 2018-as MacBook Pro modelljeit, s ahogyan arról beszámoltunk, piszok jól eltalálták az új szériát, hiszen látványos sebességnövekedést hozott az előző modellekhez képest. Mióta elérhetőek az új masinák, azóta a YouTube-rek különböző tesztnek vetették alá, s mint kiderült, az Intel Core i9-es procival szerelt gép alaposan melegszik.

Természetesen voltak olyanok, kik szerint ez nem gond, hiszen terhelés alatt minden processzor melegszik. Akadtak azonban olyanok, kiket egyenesen zavart, így az Apple viszonylag hamar javította a hibát, s a macOS High Sierrához kiadott egy új szoftverfrissítést, melyet a Mac App Store-on belül érhettek el. A frissítés build száma 17G2208, de erre a direkt linkre kattintva egyenesen elérhetitek.

Természetesen sok tényező van, mely kihatással lehet a processzor melegedésre. A jó hír, hogy az almások javították a hibát, s megpróbáltak minden új MacBook Pro tulaj érdekében járni. Aki tehát az új laptopok egyikével rendelkezik, annak érdemes lesz frissítenie, hiszen az új szoftver által csiszoltak a fennálló problémán.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!