OLED-et ugyan keveset, de LCD-ből legalább többet szállít le az LG az idei iPhone modellekhez

HusztiD 2018.07.24. 11:56 iPhone, Pletykák 0 db 109

iphone-x-notch

Az elmúlt hetekben felmerült, hogy ugyan az LG is gyárt le OLED paneleket az idei iPhone modellekhez, azonban a korábbi pletykák nagyon csekély, 2-4 milliós tételt emlegettek. Ennek ellenére nincs miért elkeserednie a koreai gyártónak, hiszen a Digitimes egyik újabb híre szerint az LCD paneleket illetően már ők lesznek a nyerőek.

Amennyiben helytállóak a mostani hírek, akkor az LG összesen 20 millió LCD kijelzőt gurít le futószalagjairól a hamarosan bemutatásra kerülő 6,1 colos iPhone-hoz. Elviekben az LG és az Apple párosan nem olyan rég kötötte meg az üzletet. Arról sajnos nem tudni, hogy az almások részére mely egyéb gyártók, illetve milyen tételben szállítanak le LCD paneleket. Ha pedig az OLED-ről beszélünk, akkor ott továbbra is a Samsung a befutó.

Ne feledjük, az eddigi szóbeszédek alapján a 6,1 colos iPhone lesz a legkedvezőbb árfekvésű telefon a többihez képest. Az, hogy végül milyen lesz az új készülék, csak két hónap múlva fog kiderülni. Ti várjátok már a szeptemberi iPhone eventet?

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!