Megérkezett a 2018 MBP; ezen termékeket várhatjuk még az idei évben; újabb sebezhetőség iOS 11.4.1 alatt – mi történt a héten?

HusztiD 2018.07.14. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 176

Ezen a héten sem lehetett panaszunk, hiszen a számos érdekes hír és történés mellett az Apple csendben bemutatta a 2018-as MacBook Pro modelleket, illetve Ming-Chi Kuo is hallatott elképzeléseiről, hogy milyen új termékeket várhatunk az idei év folyamán az Apple-től.

mbp

Ming-Chi Kuo: ezeket a termékeket várhatjuk az idei év hátralévő részében az Apple-től

Most, hogy immáron a 2018-as év második felét tapossuk, Ming-Chi Kuo kiadott egy új jegyzetet arról, hogy mit várhatunk az idei év hátralévő részében az Apple-től. Természetesen a legtöbb termékről már olvashattunk az elmúlt hónapok folyamán, azonban a szakember most egy csokorba szedte, hogy mi mindent várhatunk kedvenc vállalatunktól.

appleproductlineup-800x435

Bővebben itt.

Egyre biztosabb, hogy három kamerával érkezik jövőre a csúcs iPhone?

Hónapokkal ezelőtt olvashattunk különféle pletykákat arról, hogy jövőre egy olyan telefont is kiad az Apple, melyben összesen három darab hátlapi kamera lesz megtalálható. Legutóbb az Economic Daily számolt be egy hasonló infóról, mely azt állítja, hogy a következő év folyamán egy sokkal fejlettebb hátlapi kamerával felszerelt telefont ad ki a kaliforniai vállalat.

iphone-3-lens-camera-concept-images-idrop-news-x-martin-hajek-8

Bővebben itt.

Csendben, de megérkeztek a 2018-as MacBook Pro modellek

Mindenféle előjel nélkül, az Apple a csütörtöki nap folyamán piacra dobta a 2018-as MacBook Pro modelljeit. Mindezt pont megelőzte Ming-Chi Kuo, ki pont mostanában osztotta meg, hogy milyen új termékfrissítéseket várhatunk az idei évben a kaliforniai vállalattól.

mbp

Bővebben itt.

Hoppá: több fizető felhasználója van Amerikában az Apple Music-nak, mint a Spotify-nak

Az idei év elején voltak olyan elemzések, melyek azt jósolták, hogy nyár folyamán az Apple Music-nak sikerül az amerikai piacon megelőznie a Spotify-t a fizető felhasználók tekintetében. Nos, az esetre nem kell tovább várni, ugyanis a Digital Music News legújabb beszámolója szerint az Egyesült Államokban az Apple szolgáltatása immáron több tényleges előfizetővel rendelkezik, mint riválisa.

og_image_family

Bővebben itt.

Tíz év börtönt kapott az Apple alkalmazottja, ki információkat szivárogtatott ki a Project Titan-ról

Pletykaszinten évek óta olvashatunk különféle híreket az Apple önvezetésre képes autós projektjéről. Konkrét információk eddig nem igazán szivárogtak ki, azonban nem olyan rég egy érdekes eset történt a kaliforniai vállalatnál, amiért egy korábbi alkalmazottuk tíz évnyi letöltendő börtönbüntetést kapott.

700-hq

Bővebben itt.

További érdekességek

A foci VB alkalmából három remek, iPhone-nal készített videót láthattunk az Apple-től, ami után jött a hír, mely szerint csak évek múlva érkezhetnek az első összecsukható iPhone modellek. Csak úgy repül az idő, hiszen kedden volt 10 éve, hogy az Apple bemutatta az App Store-t, ami után jött a hír, hogy összesen öt darab kamerát kaphat a tavasszal érkező Galaxy S10+. Nem utolsó sorban pedig a Microsoft is bemutatta új iPad riválisát.

ipad-ads

A hét második felében jött a hír, hogy a Trónok Harcából Jason Momoa is az Apple csapatát erősíti, majd felmerült, hogy ősztől leállítja a jelenlegi iPhone X és iPhone SE forgalmazását az Apple. Hamarosan Ausztriában is elérhető lehet az Apple Pay, így lassan mi is reménykedhetünk benne, illetve megtudhattuk, hogy milyen lesz az Apple Watch S4. Végül pedig egy újabb kiskaput találtak az iOS 11.4.1-es rendszerben, amit remélhetően hamarosan javít az Apple.

Ezek voltak a 2018-as év huszonnyolcadik hetének legérdekesebb hírei. Egyelőre nehéz megmondani, hogy mit várhatunk a jövő héten, de ha abból indulunk ki, hogy kéthetes ciklusokban frissíti a legújabb főverziók bétáit az Apple, akkor feltehetően a következő hét elején újabb kiadásokra számíthatunk.

Jó pihenést mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!