Hamarosan iOS-re os eljön a Microsoft televíziós szolgáltatása

HusztiD 2018.07.13. 10:25 Egyéb 0 db 112

Microsoft-Edge-for-iOS

Úgy tűnik, hogy az Apple ősi riválisa, a Microsoft nem szeretne kimaradni a jóból, ugyanis a Movies & TV szolgáltatásukat hamarosan iOS-en és Androidon egyaránt elérhetővé teszik- számolt be róla a Windows Central. Pontos megjelenési dátumokról egyelőre nem tudni, de kis szerencsével csak néhány hónapot kell rá várniuk a felhasználóknak.

A beszámoló szerint a Microsoft szeretne minél több platformon helyt állni, hogy minél több felhasználóhoz eljussanak saját szolgáltatásukkal. Nagyjából ez most olyan, mint az iTunes az Apple esetében, hiszen nem csak a saját, macOS operációs rendszeren, hanem Windows-on egyaránt elérhető. A Movies & TV által természetesen a felhasználóknak lehetőségük lesz különféle filmek és televíziós műsorok streamelésére, illetve kölcsönzésére.

Hogy mekkora sikere lesz iOS-en és Androidon a Microsoftnak, azt egyelőre nem tudni. Jelenleg megannyi streaming szolgáltatás található meg a piacon, így egy biztos, nagyon nehéz dolguk lesz ezen platformokon érvényesülniük.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!