Az arcod a legjobb memóriád

HusztiD 2018.07.10. 15:55 iPhone, Videók 1 db 226

screen-shot-2018-07-08-at-3-23-48-pm

Legalábbis akkor igaz a címben szereplő állítás, ha az iPhone X-et vesszük alapul. Az Apple a hétvége folyamán egy új, másfél perces videót töltött fel hivatalos YouTube csatornájára, ahol ismételten a Face ID egyszerűségére és egyben nagyszerűségére hívja fel a figyelmet.

Bizonyára mindenkivel megtörtén az eset, hogy regisztrált egy új honlapra, majd nem sokkal később elfelejtette a jelszavát. Főleg azoknál lesz ez leginkább igaz, kik szeretnek mindenhol más és más jelszavat használni. A legújabb videóban az Apple arra hívja fel a figyelmet, hogy sokszor nehéz fejben tartanunk a jelszavainkat, s irritáló lehet, mikor nem tudjuk. Szerencsére a Face ID által nem kell mindig fejben tartanunk az adott honlapokhoz a jelszavainkat, hiszen miután hitelesített minket a telefon, automatikusan kitölti a rendszer a felhasználónevet és jelszót.

Kicsit ugyan elüt a jelenlegi videó, mint amelyeket eddig megszokhattunk az Apple-től, de ti mit szóltok hozzá?

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Joci - 2018.07.10. 22:07

    A reklám borzasztó, de a funkció nagyszerű ;-)

Szólj hozzá Te is!