Foci VB-re gyúr az új Shot on iPhone videóival az Apple

HusztiD 2018.07.09. 11:56 iPhone, Videók 1 db 208

screen-shot-2018-07-06-at-12-14-09-am

Miután kezdetét vette a 2018-as foci VB, az Apple kiadott pár új videót, melyben különböző trükköket árultak el, hogy hogyan készíthetünk remek felvételeket. Természetesen ekkor a foci volt a középpontban, akárcsak a nem olyan rég kiadott Shot on iPhone reklámsorozatának legújabb videóiban.

Ezúttal három különböző felvételt tettek közzé YouTube csatornájukra az almások, s mindegyikben egy-egy rövid történetet mesélnek el a labdarúgást illetően. A Shot on iPhone kampány lényege, hogy a vállalat egy-egy iPhone segítségével készít hangulatos videókat, s ezáltal hívja fel a figyelmet, hogy milyen remek felvételeket készíthetünk az okostelefonnal. A legújabb reklámoknál nem jelezték, hogy mely telefonnal készítették a rövid filmeket, de feltehetően egy iPhone X volt a csapat segítségére. Illetve érdemes megjegyezni egyaránt, hogy különféle kiegészítőket használtak a videók során, hogy sokkal jobb, filmesebb hatást keltsenek.

Számotokra hogy tetszenek az Apple új Shot on iPhone videói?

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Pool - 2018.07.09. 16:51

    Fura h ha az iphone nem vízálló a gyártó szerint. Van az 1es videóban h víz alatt videóztak. Bírná az iphone a tengervizet? Amúgy jó videók.

Szólj hozzá Te is!