Július 31-én tartja Q3-as pénzügyi konferenciáját az Apple

HusztiD 2018.07.04. 11:56 Apple 0 db 118

apple-money-aktie-640x360

Véget ért a legutóbbi pénzügyi negyedév, mely időtartamilag áprilistól júniusig tartott. Ennek kapcsán az Apple az bejelentette, hogy július 31-én, magyar idő szerint este 11 órakor lesz esedékes a 2018 Q3-as pénzügyi konferencia, melyből megtudhatjuk, hogy hogyan teljesítettek.

Mire várhatunk a hozzáértők szerint? Az Apple bevétele 51,5 és 53,5 milliárd dollár között lehet, a bruttó árrés 38 százalékos, míg az üzemeltetési költségek nagyjából 7,7 milliárd dollár körül járhatnak. iPhone eladásokról egyelőre megoszlanak az elemzői számítások. Az szinte biztos, hogy továbbra is az iPhone X volt a legkelendőbb, de hogy összesen hány millió okostelefont, tabletet vagy Mac-et adtak el, azt csak hó végén fogjuk megtudni.

Ne feledjük, egy szűk négy hét múlva kiderül, hogy hogyan teljesítettek a kaliforniaiak. Szeptemberhez közelítve szerintetek továbbra is remekel az iPhone X?

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!