Az Apple kiadta az iOS 12, macOS Mojave, watchOS 5 és a tvOS 12 harmadik bétáját

HusztiD 2018.07.04. 09:55 iOS, Kiemelt hírek, macOS, tvOS, watchOS 0 db 247

apple_ios_12_and_watchos_5_updates_release_date_and_iphone_compatibility_20180606_122041_original_760x425_cover

Egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy az Apple a kéthetes frissítési ciklusra tért át, ugyanis kereken két héttel ezelőtt adta ki a szóban forgó, iOS 12, macOS Mojave, watchOS 5 és a tvOS 12 második bétáját. A legutóbbi, harmadik rendszerek természetesen továbbra is csak a fejlesztők számára érhetőek el, az elkövetkezendő napok folyamán viszont várható, hogy a második kiadásokat a publikum számára egyaránt elérhetővé teszik az almások.

Ahogyan az előző frissítésnél, úgy az Apple leginkább az iOS 12-re gyúrt rá. Hivatalos információk szerint kevés és kisebb újdonságra számíthatunk. Az eddigi beszámolók alapján a beta 3 immáron egy fokkal stabilabb és gyorsabb, mint az előző kiadás, illetve számos apróbb újdonságot fedeztek fel. A pontos újdonságokról érdemes lehet az alábbi videót megtekinteni.

A macOS Mojave, watchOS 5 és a tvOS 12 harmadik bétájáról sajnos egyelőre nem sok információt mellékelt az Apple, így ezen rendszereknél inkább az apróbb hibajavításokra és a teljesítménynövelésre gyúrtak rá az almások.

A legújabb főrendszerek végfelhasználói változatai szeptember közepére várhatóak. Jó hír, hogy addig bárkinek lehetősége van telepítenie a bétákat abban az esetben, ha türelmetlen lenne. Nem olyan régen leírtuk, hogy hogyan telepíthetitek az iOS 12 bétáját, illetve azt is, hogyha meguntátok volna, akkor hogyan rakhattok vissza egy aktuális iOS 11 verziót.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!