Videón a 6,1 és 6,5 colos iPhone X ‘dummy’ modelljei

HusztiD 2018.07.03. 15:55 iPhone, Videók 0 db 325

iphone-x-plus-9-dummies-top

Szinte mondhatjuk, hogy immáron szokássá nőtte ki magát, hogy az aktuális évi iPhone modellek bemutatása előtt készülnek különféle, úgynevezett ‘dummy’ modellek. Így volt ez tavaly is, mielőtt az Apple megvillantotta volna az iPhone X-et, s ezen mintadarabok lényege, hogy fizikálisan megtudhatjuk, hogy mekkorák lehetnek az adott készülékek.

Az almások idén szeptemberben mutatják be új telefonjaikat, melyek között természetesen ott lesz az 5,8 colos iPhone X utódja, illetve lesz még egy 6,5 colos OLED és egy 6,1 colos LCD kijelzővel szerelt testvére. A 9to5Mac által feltöltött alábbi videó pedig remekül demonstrálja, hogy mekkora lesz a három telefon egymáshoz képest – már persze ez abban az esetben lesz igaz, amennyiben valósak az eddig kiszivárgott információk.

Lényegében elmondhatjuk, hogy a 6,1 colos telefon kicsivel nagyobb lesz, mint a jelenlegi iPhone X, s ezen felül a másik érdekessége, hogy egyetlen kamerát kap. A 6,5-ös iPhone X Plus fizikailag akkora, mint a piacon lévő iPhone 8, azonban a kijelzője jelentősen nagyobb lesz.

Szerintetek valóban három darab iPhone modellt mutat be szeptember folyamán az Apple?

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!