Egyelőre nagyon kevesen használják okosotthonuk vezérlésére az okoshangszórókat

HusztiD 2018.07.02. 11:56 Egyéb, HomePod 0 db 114

homepod-iphone-x

A jól ismert IHS Markit jóvoltából készült egy új felmérés, melyben rámutattak, hogy mi mindenre használják az emberek az okoshangszóróikat. A kérdezz-felelekben összesen 937 felhasználó vett részt, melyek között amerikai, angliai, japán, német és brazil emberek egyaránt voksoltak.

Az egyik legfőbb dolog, hogy az okoshangszóróval rendelkező emberek minimális, csupán 6 százaléka használja azt az okosotthonához. Természetesen a szakemberek megjegyezték, hogy maga az okosotthon koncepció még terjedőben van, így a jövőben csak jobb lesz a trend. A jelenlegi 6 százaléknyi felhasználó egyébként olyan alapvető dolgokra használja a hangszóróját a hangvezérlés által, mint a villany fel és lekapcsolása, redőnyök kezelése, vagy az ajtók bezárása.

A HomePod-ot érintően szintén érdekes dologra derült fény, ugyanis a válaszok alapján a felhasználók első sorban a hírek és az aktuális időjárás kapcsán használják, majd ezután következik a tényleges zenelejátszás. Egyelőre úgy néz ki, hogy leginkább az aktuális hírek miatt használják a hangszórókat.

Ti rendelkeztek valamilyen okoshangszóróval? Ha igen, akkor elsődlegesen mire használjátok?

Figyelem! Betört a kijelződ? Ne feledd, kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki! Apropó, tudtad, hogy változott a Báthoryn lévő iDoki nyitvatartása?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!