iPhone töltésre is képes lehet az új AirPods

HusztiD 2018.06.27. 15:55 Egyéb, iPhone 0 db 195

airpower-airpods-800x642

Új információkat közölt le a Nikkei, kik állítása szerint a következő generációs AirPods fülesek töltőtokja immáron képes lesz a vezeték nélküli töltésre. Mindezt még nem lenne akkora dolog, ugyanis korábban szóltak erről a hírek, de az oldal állítása szerint az új tok képes lenne akár egy iPhone-t is feltölteni.

Pontos specifikációkba nem ment bele az oldal, így megközelítőleges megjelenést, illetve egyéb specifikációkat nem közöltek. Érdemes viszont a jelenlegi vonalon elmenni, amit tudunk. A jelenleg piacon lévő AirPods tokjában egy 398 mAh-es aksi van, míg egy iPhone X-ben 2 716 mAh-es egységről beszélhetünk. Feltehetően nem lesz nagyobb a következő AirPods töltőtok sem, így valahol megbukik az oldal állítása, hiszen ilyen kapacitással még csak 15 százalékos töltöttséget sem érnénk el. Arról pedig nem is beszéltünk, hogy mi lenne magukkal a fülesekkel, azok nyugodtan lemerülhetnének?

Egyébként pont a napokban közölt le a Bloomberg jól ismert újságírója új infókat a következő generációs AirPods modellről, így ha lemaradtatok volna, akkor érdemes bepótolnotok, hiszen ott pont arról szólnak a hírek, hogy milyen aktuális újdonságokra számíthatunk.

Figyelem! Betört a kijelződ? Ne feledd, kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki! Apropó, tudtad, hogy változott a Báthoryn lévő iDoki nyitvatartása?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!