Tönkreteszi a kamera alkalmazást az iOS 11.4

HusztiD 2018.06.26. 15:55 Egyéb, iOS, iPhone 2 hozzászólás 2 684

HDR-iPhone-42

Ameddig a nagyközönség az iOS 12 újdonságaival van elfoglalva, addig viszonylag súlyos hibák jelentkeztek az iOS aktuális végfelhasználói kiadásában, a 11.4-ben. Maga a rendszer egy ideje elérhető, azonban sorra számolnak be különféle furcsaságokról a felhasználók.

A legtöbb visszajelzés alapján az iOS 11.4-es frissítése szinte teljesen kinyírta a kamera appot, hiszen indítást követően fekete az egész alkalmazás. Szerencsére nem súlyos a probléma, ugyanis egy teljes kilépést, majd a program újraindítását követően minden rendben működik. Másik érdekes jelenség pedig, hogy remeg az egész kép. Alább látható Niles Twitter felhasználó egy korábbi videója, melyben arról számol be, hogy mit produkál a telefon a 11.4 frissítése óta – jelenleg ilyen hibáról más nem számolt még be.

Az Apple egyelőre nem nyilatkozott a témában, de feltehetően hamarosan érkezik egy iOS 11.4.1-es kiadás, melyben orvosolják az alábbi problémákat.

Ti tapasztaltatok hasonló rendellenességet?

Figyelem! Betört a kijelződ? Ne feledd, kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki! Apropó, tudtad, hogy változott a Báthoryn lévő iDoki nyitvatartása?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Németh Gabriella - 2020.06.03. 16:27

    Igen nálam is meg jelent hogy az elő Camoera nem működik amióta újra lett frissítve a telefon .

  2. Kanalas Dorina - 2022.07.08. 21:32

    Nálam ugyanez a vibrálás/hullámzás jelentkezik kamerázáskor, mint a twitteres csávónak, nekem 15.5-ös az ios (iphone XS). A videóim instant kukák emiatt.

Szólj hozzá Te is!