Jövőre érkezik az AirPods Pro, az új HomePod és az Apple saját over-ear fejhallgatója

HusztiD 2018.06.26. 11:56 Apple, Egyéb, Kiemelt hírek 0 db 383

airpods1

A Bloombergtől a jól ismert Mark Gurman újabb infókat közölt le azzal kapcsolatosan, hogy mit várhatunk a következő év folyamán kedvenc vállalatunktól, az audio kiegészítők kapcsán. Ha minden igaz, akkor az Apple sokkal nagyobb hangsúlyt fektet a minőségre, de emellett persze drágulhatnak is a termékek.

Az első és talán legérdekesebb infó, hogy jövőre egy új AirPods modellt mutat be a vállalat, melyet simán AirPods Prónak fognak hívni. A jelenlegi modellhez képest három fő újdonságra számíthatunk: vízállóság, zajszűrés és a megnövelt hatótávolság. Ezen felül a ‘Hey Siri’ támogatottság nagy szerepet játszik vezeték nélküli fülesnél. Gurman szerint drágább lesz az új termék, azonban hogy mennyivel, arról jelenleg nem szólnak a hírek.

A másik infó, hogy jövő tavasszal érkezik a második generációs HomePod, azonban erről egyelőre semmilyen infót nem tudni, hogy milyen újdonságokat kaphat. Végül, de nem utolsó sorban a következő évben az Apple saját márkajelzésű, stúdió-minőségű, over-ear fejhallgatót mutat be, mellyel inkább a professzionális felhasználók lehetnek megcélozva, de bővebb infókat egyelőre nem tudni.

Egyébként nem ezek az első pletykák az új termékekről, hiszen korábban megannyit olvashattunk az Apple saját fejhallgatójáról, illetve az új HomePod modellekről. Viszont az AirPods Pro újdonságnak számít, így kíváncsiak leszünk, hogy valósak lesznek-e a mostani állítások. Illetve azt is érdekes lesz megnézni, hogyha mindez beigazolódik, akkor milyen árat képviselhet az új füles, hiszen a jelenleg piacon lévő testvére sem nevezhető olcsónak.

Figyelem! Betört a kijelződ? Ne feledd, kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki! Apropó, tudtad, hogy változott a Báthoryn lévő iDoki nyitvatartása?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!