Szeptemberben érkezik az AirPower

HusztiD 2018.06.25. 15:55 Apple, Egyéb 0 db 204

AirPower

Az Apple tavaly szeptember folyamán, az új iPhone modellekkel karöltve mutatta be az AirPower kiegészítőjét, amely lényegében egy olyan töltőpadot rejt magában, ahol egyszerre több terméket, mint egy iPhone-t, Apple Watch-ot és AirPods-ot tölthetünk fel vezeték nélkül. A vállalat vezetői tavaly ugyan elmondták, hogy várni kell a kiegészítőre, így csak annyit osztottak meg, hogy 2018. folyamán kerül a boltok polcaira.

Lassan ott tartunk, hogy eltelt az idei év első fele, azonban az Apple még mindig nem dobta piacra az AirPower-t. Korábbi pletykák idén tavaszra várták a terméket, de sajnos valótlan volt eme állítás. A Bloomberg új beszámolója szerint a kaliforniaiak eredetileg júniusban szerették volna kiadni a töltőpadot, azonban gyártási nehézségekbe ütköztek, így elviekben szeptemberben fog debütálni.

Jelenleg nincs hír, hogy mennyibe kerülhet az AirPower, illetve hogy mennyire biztos a termék szeptemberi megjelenése. Arról viszont pluszban szó esett, hogy a 2018-as iPhone modellekhez immáron gyors töltésre képes adaptert mellékel az Apple, ami sokaknak jó hír lesz. Maradjunk türelemmel, hiszen immáron kevesebb, mint három hónap van hátra, s minden kiderül.

Figyelem! Betört a kijelződ? Ne feledd, kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki! Apropó, tudtad, hogy változott a Báthoryn lévő iDoki nyitvatartása?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!