Nehéz dolga lesz a sorozatok világában érvényesülnie az Apple-nek

HusztiD 2018.06.18. 11:56 Egyéb 0 db 85

james-murdoch

Az utóbbi hónapokban egyre többet olvashatunk arról, hogy miféle sorozatokon dolgoznak az almások. Ehhez kapcsolódóan nyilatkozott röviden a 21st Century Fox vezérigazgatója, James Murdoch, aki a Re/code számára adott egy interjút.

A CEO szerint igazán nehéz dolga lesz az Apple-nek, hiszen az elejéről kell mindent felépíteniük. Murdoch szerint egyesével, lépésről lépésre kell elindulniuk a kaliforniaiaknak, ami nagyon sok időt fog igénybe venni, hogy valamiféle nevet szerezzenek a sorozatgyártás világában. A CEO úgy hiszi, hogy igazán kihívó feladat elé állnak ezzel az almások.

Korábban egyébként beszámoltunk, hogy az Apple kereken egy tucat original sorozatot tervez kiadni, s ha minden igaz, akkor jövő nyárig mind bemutatásra kerül. Kicsit messze még a jövő év, de kíváncsian várjuk, hogy miként indulnak el eme világban az almások, s hosszú távon miként érvényesülnek.

Figyelem! Betört a kijelződ? Ne feledd, kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki! Apropó, tudtad, hogy változott a Báthoryn lévő iDoki nyitvatartása?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!