Sokkal fejlettebb gyors töltési technológiával érkeznek a 2018-as iPhone modellek

HusztiD 2018.06.14. 13:55 iPhone 0 db 237

Dual_Wireless_Pad_iPhone-780x537

Az Apple elsőnek az előző év folyamán megjelent iPhone X és a nyolcas modellek esetében mutatta be a gyors töltési technológiájukat. Hatalmas előrelépés volt ez a korábbi szokásaikhoz képest, ugyanis a felhasználók már régóta várták a gyors töltés bemutatkozását, hiszen a droidos telefonok ezen téren csúnyán lehagyták a kaliforniai vállalatot.

Legutóbb a Rosenblatt Securities elemzője, Jun Zhang hallatott hangjáról, ugyanis szerinte az almásoknak sikerült újabb partnereket találnia, kik jártasak a gyors töltés technológiája terén. Ebből kifolyólag újabb és egyben jobb komponensek kapnak helyet az idei évi telefonokban, ami által a jelenleginél is gyorsabbak lesznek a töltési eljárások.

Végül, de nem utolsó sorban Zhang arról is megosztotta véleményét, hogy az idei év végéig 100 millió iPhone-t gyárt le az új modellekből az Apple, melyekből 85 milliót adhatnak el december végéig. Természetesen ez még egy kicsit messzebb van, így leghamarabb csak jövőre tudhatjuk meg, hogy tarolnak-e az almások az új modelljeikkel vagy sem.

Figyelem! Betört a kijelződ? Ne feledd, kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!