Elemzők szerint esélytelen, hogy a 2019-es iPhone modellek mindegyike megkapja az OLED-et

HusztiD 2018.06.07. 17:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 229

idropnews_2018-iphonexplus_5

A napokban arról számoltunk be, hogy jövőre hatalmas lépést tehet meg az Apple, ugyanis onnantól kezdve kizárólag OLED kijelzőkkel szerelik fel az aktuális csúcsmodelljeiket. Legalábbis ezt állítják a pletykák, de jelenleg úgy néz ki, hogy ebben még az elemzők sem bíznak.

A Bloomberg beszámolója szerint a hozzáértők nem hiszik, hogy az Apple képes lenne ennyi idő alatt megfelelő mennyiségű panel legyártatására. Egyszerűen túl kevésnek érzik hozzá a jövő szeptemberi megjelenést. A JP Morgan egyik szakembere, Jay Kwon szerint jövőre is fontos szerepet kap az almások kínálatában az LCD-s modell – a miértjét ugyan nem indokolta, de feltehetően azért, mert az LCD-s telefonok lehetnek az olcsóbb árkategóriát képviselő iPhone-ok.

A másik elemző, Jeff Pu a Yuanta Securities-től, aki szerint így is problémákkal küzdött eleinte az Apple az OLED kijelzők legyártatásával, hiszen nem tudtak annyit leszállítani részükre, mint amennyire valóban szükség lett volna. Ebből kifolyólag ő is úgy hiszi, hogy bátor dolog azt állítani, hogy mindegyik modell OLED panellal lesz felszerelve. Tovább nehezíti a dolgot, hogy egyelőre csak a Samsung képes megfelelő minőségű kijelzők legyártására.

Természetesen más egy pletyka, s más az, amit az elemzők állítanak. Biztosat csak akkor fogunk tudni, miután az Apple hivatalosan bemutatta a jövő évi telefonjait. Egyelőre ne haladjunk ennyire előre, ugyanis elsőnek várjuk meg a jövő heti WWDC ’18 konferenciát, majd utána szeptemberben azt, hogy milyenek lesznek az aktuális évi csúcsmodellek. Jövő őszig még sok dolog változhat, így ráérünk majd később foglalkozni a pontosabb részletekkel.

Figyelem! Betört a kijelződ? Ne feledd, kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!