Lényegesen kisebb előlapi kamerarendszert kap az iPhone SE 2

HusztiD 2018.06.04. 14:55 iPhone 0 db 731

AD0570F4-5588-4907-BEC2-CAD96FEFCC57-780x435

Nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy a második generációs iPhone SE az a termék, melyről immáron hónapok óta olvashatunk különféle pletykákat, azonban ezidáig még mindig nem mutatta be az Apple. Most viszont újabb információról számolhatunk be, ugyanis az egyik korábbi ismertebb szivárogtató, Sonny Dickson tett közzé egy képet Twitteren az új telefon állítólagos kijelzővédő fóliájáról.

Természetesen a kép hitelességét vitatni lehet, ugyanis hetekkel ezelőtt volt pont egy hasonló eset, amikor is egy kiegészítő gyártó kezdett le tokokat árulni a még be nem jelentett telefonhoz. Jelenleg most sem bizonyítja semmi a hitelességet, viszont az vigasztaljon minket, hogy Sonny korábban számos dolgot szivárogtatott ki még be nem jelentett termékekről.

Amennyiben a most látható képen valóban egy olyan kijelzővédő üvegfólia látható, amit egy bennfentes gyártó csinált, akkor elmondhatjuk, hogy az iPhone SE 2-ben is debütál a TrueDepth kamerarendszer, melyet az iPhone X-ben mutatott be elsőnek az Apple. Ha figyelmesek vagyunk, akkor láthatjuk, hogy valamivel kisebb a kivágás, így arra következtethetünk, hogy itt vagy a második generációs, továbbfejlesztett rendszert pakolja a telefonba az Apple, vagy csak szimplán egy visszabutított változatot kapnak majd az iPhone SE 2 tulajai. Mivel az iPhone SE az Apple belépőszintű telefonja, így feltehetően az utóbbi feltevés lesz igaz.

Természetesen arról egyelőre nincs pontos hír, hogy mikor érkezhet a telefon, de a legutóbbi szóbeszédek szeptembert emlegetnek.

Figyelem! Betört a kijelződ? Ne feledd, kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!