Mire jó egy segway és egy iPad alapú robot akkor, ha lebetegszel?

HusztiD 2018.05.21. 13:25 iPad 0 db 191

66ABD16E-6CFC-4944-8E5B-8D5D1A6A4E11-780x430

Amikor egy beteg lány nem tud elmenni diplomaosztójára, s nem tudja átvenni saját diplomáját, az lehengerlő érzés lehet. Főleg akkor, ha azt mondjuk, hogy ő a családban az első, ki ebben az elismerésben részesül. Szerencsére nincs pánik, ugyanis vannak olyan fejlett kórházak, ahol egy iPad alapú robottal segítettek megoldani a problémát.

Történetünk főhőse Cynthia Pettway kórházba került, így nem tudott elmenni a saját diplomaosztójára. Szerencsére olyan kórházba került, ahol fel voltak készülve az ilyen helyzetre, ugyanis a leányzó számára egy iPad robotot kölcsönöztek az USA Children’s and Women’s kórháztól, akivel partneri kapcsolatban állnak. Lényegében egy segway féle robotról beszélhetünk, melynek tetején egy iPad található meg, amit természetesen a videóban látható módon kiöltöztettek eme nemes alkalomra.

Az ötlete a kórháznak egyébként elismerésre méltó, hiszen tudják, hogy bárki megbetegedhet, ami miatt fontos dolgokról maradhat le. Lényegében emiatt találták ki, s tartanak fent egy iPad alapú robotot, amivel nem maradnak le betegeik az olyan meghatározó pillanatokról, mint egy diplomaosztóról.

Cynthia természetesen nagyon boldog volt, hogy a kezdeményezés által idézőjelesen részt tudott venni a diplomaosztóján. Összesen 40 családtagja és barátja volt jelen a rendezvényen, s mindenki örült, hogy a technológia révén már ez is lehetséges.

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!