Jövőre saját bankkártyával támad az Apple

HusztiD 2018.05.11. 14:55 Apple Pay 0 db 439

apple-pay-2018

Egy meglehetősen érdekes hírt közölt le a Wall Street Journal, ugyanis legutóbbi értesüléseik szerint következő év elején bővíti Apple Pay szolgáltatásait a kaliforniai vállalat, így saját bankkártyával fognak támadni. A jelenlegi információk szerint az Apple a Goldman Sachs által valósíthatja meg a legújabb elképzelést.

A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján a két fél javában folytatja a tárgyalásokat a részletekről. Pontos információkat emiatt még nem tudni, de ha összejön az egyezség, akkor biztosan lesznek olyan akciók, melyek mindkét fél számára előnyösek lesznek. Ha minden jól megy, akkor olyan sokat nem kell várni az első Apple Pay-es bankkártyákra, ugyanis jövő év elején már megvalósulhat az elképzelés.

Mivel az Apple Pay még mindig nem érhető el Magyarországon, így feltehetően mi kimaradunk a buliból. Ettől függetlenül bízzunk benne, hogy minél hamarabb elrajtol az almások fizetési szolgáltatása, az ezt követő években pedig még az sem kizárt, hogy idehaza nálunk, valamelyik bank által szintén bevezeti az almás kártyákat az Apple.

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!