Több iPhone 7 mikrofonját nyírta ki az iOS 11.3-as frissítés

HusztiD 2018.05.07. 13:55 iOS, iPhone 1 db 775

iphone-7-colors--dyn--fullviewsize

Nem olyan rég, mikor az Apple kiadta az iOS 11.3-as rendszert, akkor az iPhone 7 felhasználók egy része egy meglehetősen érdekes problémára figyelt fel, ugyanis a frissítés óta nem működött megfelelően a telefon mikrofonja. Természetesen egyből elárasztották a fórumokat a felhasználók, azonban az Apple most reagált a problémára a 9to5Mac beszámolója szerint.

Az oldal információi szerint a vállalat tud a kellemetlenségről, így garancián belül cseréli a hibában érintett iPhone 7 modellek mikrofonjait. Természetesen többféle beszámoló volt az elmúlt hetek folyamán, hiszen akadt, akinek teljesen meghalt a mikrofonja, de olyan is volt, ahol csak részben, ugyanis bizonyos alkalmazásoknál egyszerűen nem működött.

Aki tehát érintett az alábbi problémában, annak érdemes lesz egy hivatalos szervizt felkeresnie, illetve felmerülő kérdések esetén ellátogatni az Apple Support oldalára, ahol további információk után tud érdeklődni.

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Homonnai Mihály - 2018.05.08. 06:58

    Sziasztok!
    Az is emiatt a frissítés miatt lehet, hogy nagyon hangosan kell beszélnem, mert halkan veszi fel a hangot, és amikor beszélgetek, és telefonozok, akkor a másik félnél zörgök, pedig nem is a mikrofonhoz nyúlok?!
    köszi a válaszokat.

Szólj hozzá Te is!