Strapabíróbb érintőpanelt kap a 6,1 colos LCD-s iPhone

HusztiD 2018.05.02. 15:55 iPhone 0 db 344

2zau6e8

Korábban megtudtuk, hogy idén három darab iPhone modellt dob piacra az Apple. Lesz két darab úgynevezett felső kategóriás modell, melyek mindegyike OLED kijelzőt kap, illetve lesz az egy kategóriával ez alatt lévő, 6,1 colos készülék, amely LCD kijelzővel lesz felvértezve.

Ezúttal Ming-Chi Kuo hallatott ismételten gondolatairól, aki úgy hiszi, hogy az Apple egy sokkal erősebb üveget alkalmaz majd az LCD-s készüléken. Egyik oka ennek az, hogy a telefon nem fogja támogatni a 3D Touch funkciót, emiatt az Apple egy CGS (Cover Glass Sensor) eljárást használ. Ezáltal vékonyabb lesz magán a kijelzőn a réteg, illetve sokkal strapabíróbb egyben. Kuo számításai alapján ez nagyjából 15 százalékkal emeli meg az érintőpanel előállítási árát. Illetve az elemző azt szintén elmondta, hogy jövőre már az OLED kijelzős telefonok sem kapják meg a nyomásérzékeny érintőpanelt.

Az Apple várhatóan szeptember folyamán jelenti be új telefonjait, melyek nem sokkal utána kerülhetnek kereskedelmi forgalomba. Természetesen több hónap van még odáig, de kíváncsian várjuk, hogy végül milyen felhozatalt mutat be a kaliforniai vállalat, illetve hogy valóban csökkentenek-e az áraikon, mint ahogyan arról több pletyka már beszámolt.

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!