Tim megerősítette, hogy továbbra sem olvad egybe az iOS és a macOS párosa

HusztiD 2018.04.24. 09:55 iOS, macOS, Tim Cook 1 db 133

tim-cook-ipad-pro-16-9

Az Apple vezérigazgatója, Tim Cook nem olyan régen egy rövid interjút adott a Sydney Morning Herald részére, ahol a Mac-ről és az iPad-ról beszélt. Korábban ugyan Tim és csapata is elárulta, hogy nem terveznek közös rendszert, mely mindkét platformon futni fog, azonban most szintén megerősítette a hírt, hiszen az utóbbi időkben voltak erről pletykák.

A CEO szerint a Mac és az iPad külön-külön nagyszerű. Ebből kifolyólag sokan szeretnék, ha a vállalat úgymond összeolvasztaná a rendszereiket, de erre nem fog sor kerülni. Lehetségesnek tartja, hogy sokak számára tetszene, azonban ez egyáltalán nem jó ötlet. Mindkét rendszerben megadják a felhasználóknak azt, amit szeretnének, amivel képesek megváltoztatni a világot a kreativitásuk, szenvedélyük által. Ha egybeolvasztanák a két rendszert, akkor azzal lényegében mindkét szoftver a varázsát vesztené, így korlátozottabbak lennének a felhasználók.

Tény, hogy az Apple szoftverei külön-külön nagyszerűek, de gondoljunk csak bele, hogy mi lenne, ha kapnánk egy keveréket? Valószínűleg tényleg varázsát vesztené, ha a rendszert és a különböző alkalmazásokat nem csak az egérrel és billentyűzettel használnánk, hanem az ujjaink segítségével. Minden app az adott rendszerre lett szabva, így ha némileg átszabnák azokat, akkor egyáltalán nem biztos, hogy tudnák a megszokott, megbízható működést hozni.

Ti mit szóltok? Szerintetek jó, avagy tényleg rossz ötlet lenne, ha érkezne egy macOS – iOS fúzió?

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Xy - 2018.04.24. 15:02

    Több lenne a probléma vele mint amit nyernénk vele.

Szólj hozzá Te is!