Az Apple megerősítette az iOS 11.4 érkezését

HusztiD 2018.03.29. 15:55 iOS 0 db 1 014

apple-classroom-ios-11

Mondhatjuk, hogy több hete várunk, hogy az Apple végre kiadja az iOS 11.3-at és vele együtt a macOS 10.13.4, watchOS 4.3 és a tvOS 11.3 végleges verzióját. Sokan hittük, hogy a keddi Apple eventen után végre elérhetőek lesznek az új rendszerek, azonban még a mai napig nem adták ki őket a kaliforniaiak – vagyis csak az iOS 11.3-at, de azt is kizárólag csak az új iPad-re.

Feltehetően tényleg csak napokat kell várni az új rendszerek megérkezésére, utána pedig tovább várhatjuk az iOS 11.4-et, melynek érkezését maga az Apple erősítette meg hivatalos oldalán. Mint tudjuk, az oktatási eseményen az almások bemutatták a ClassKit keretrendszert, most pedig kiderült, hogy az iOS 11.4-ben fog debütálni. A jó hír, hogy azt is tudjuk mikor érkezik: júniusban – legalábbis ezt ígérték kedden, hogy ekkortól lesz elérhető az API. Esetlegesen az sem kizárt, hogy a június elején megrendezésre kerülő WWDC ’18 konferenciát követően lesznek elérhetőek az új rendszerek.

Nyilván még három hónap van a következő főrendszerek érkezéséig, de mi azt mondjuk, hogy elsőnek az Apple adja ki a már fent említett rendszerek végfelhasználói verzióit, utána szépen és lassan érkezhetnek a következő kiadások. Reméljük, hogy legkésőbb jövő héten azért sor kerül a szoftverfrissítésekre.

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!