AirPods féle töltőtok érkezhet az Apple Watch-hoz

HusztiD 2018.03.29. 13:55 Apple Watch 1 db 205

patent

Folyamatosan olvashatunk újonnan levédetett Apple szabadalmakról, melyek több esetben rávilágítanak, hogy min mesterkednek az almások. Ezúttal egy nagyon hasznos kiegészítőt kaphatnak az Apple Watch tulajai, hiszen a kaliforniai mérnökök egy egészen praktikus töltőtokon munkálkodnak.

A leírás alapján egy olyan töltőtokról beszélhetünk, amely természetesen töltené magát az okosórát, de mellette két pánt részére is lenne hely kialakítva. Ezáltal nem csak könnyedén hordozhatnánk pluszban egy pántot, de a lényeg, hogy ha olyan szíjat teszünk bele, ami beépített aksival működik, akkor még azt is feltöltené. Ergo mikor egy hosszabb utazásra megyünk, akkor könnyedén feltölthetnénk az órát és a kiegészítőjét, valamint mindent egy helyen tárolnánk.

Hasonló a mostani szabadalom az első generációs Apple Watch Edition tokjához,  de ez mégis praktikusabbnak tűnik. Mivel ez csak egy újabb szabadalom, így ne várjuk, hogy egyhamar piacra dobnának egy hasonló kiegészítőt. Mindenesetre mi bízunk benne, hogy előbb-utóbb bemutatnak egy hasonló kiegészítőt, hiszen akinek kevés lenne az egynapos üzemidő, az ezzel a töltőtokkal némileg kitolhatná azt.

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Jovi - 2018.03.30. 00:19

    Bár a kép nekem kínai. Az ötlet szerintem szuper. Így sose kellene energia takarékos modba kapcsolni :) mindig rajtunk lehetne :)

Szólj hozzá Te is!