Új MacBook Air bejelentést várhatunk a holnapi Apple eventen

HusztiD 2018.03.26. 09:55 Apple, iPad, Mac 0 db 571

macbook_air_sierra_roundup

Mint derült égből a villámcsapás, úgy jelentette be nem olyan rég az Apple, hogy március 27-én új eventet tart. Az esemény különlegessége, hogy az almás vállalat ezúttal nem az átlagfelhasználókat, hanem az oktatásban résztvevőket fogja megcélozni, ugyanis e téma körül forog majd az előadás. A jól ismert Mark Gurman pedig új infókat közölt le, hogy voltaképp mire számíthatunk.

Gurman értesülései szerint biztosan lesz egy ezer dollár alatti MacBook Air, amit némiképp újragondolt az Apple. A vállalat közel egy évtizeddel ezelőtt mutatta be az első modelleket, azonban dizájnra nem sokat változott a notebook, így itt lesz az ideje. Elviekben a holnapi eventen még csak bemutatják magát az új Air-t, azonban megjelenésére később lehet csak számítani. Ha minden jól megy, akkor talán nem kell rá sokat várni, így az előrendelések is hamarosan megindulhatnak az új gépekre.

Nem olyan régen egyébként összeszedtük, hogy miket várhatunk a holnapi eseménytől, így érdemes lesz elolvasnotok, ha még nem tettétek volna meg. Szerencsére már nem kell sokat várni, hogy ténylegesen kiderüljön, mit kapunk ezúttal kedvenc vállalatunktól.

Ti számítottok valamilyen új termékbejelentésre?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Figyelem! Praktikus és egyben menő iPhone és iPad kiegészítőt keresel? Segítünk! Ha pedig kijelzőcserére vár telefonod, akkor érdemes az iDoki legújabb akcióját lecsekkolni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!