Ennyire menő, ha iPhone X-et használsz

HusztiD 2018.03.23. 10:25 iPhone, Videók 1 db 567

maxresdefault

Egyáltalán nem mondhatjuk azt, hogy unatkoznának az Apple marketingesei, ugyanis az utóbbi hónapokban heti szinten láttak el minket különféle videókkal. Legutóbb például megtudhattuk, hogy mennyire varázslatos az iPhone X-ben lévő Face ID, előtte pedig remek iMac Prós kreatív összeállításokat láthattunk.

A mostani Fly Market névre keresztelt egyperces felvétel lényegében hasonlít a legutóbbihoz. Itt jelenleg az almások mobil fizetési szolgáltatásukon, az Apple Pay-n van a hangsúly, hiszen az iPhone X-ben lévő TrueDepth kamera által elég csak egy tekintet és megvásárolhatjuk a kiszemelt termékeket. Lényegében ezt láthatjuk a legutóbbi videóban, ahol főhősünk a tekintetével vásárol különféle ruhadarabokat és kiegészítőket.

Lassan pedig ideje lenne, ha Magyarországon is elérhető lenne az Apple Pay, azonban arról továbbra sincs hír, hogy mikor érkezik hozzánk az almások szolgáltatása.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Figyelem! Praktikus és egyben menő iPhone és iPad kiegészítőt keresel? Segítünk! Ha pedig kijelzőcserére vár telefonod, akkor érdemes az iDoki legújabb akcióját lecsekkolni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Attila - 2018.03.23. 10:45

    A zene címet tudja valaki? :)

Szólj hozzá Te is!