Melyik bírja jobban az ejtési megpróbáltatásokat? Az iPhone X, vagy a Galaxy S9+?

HusztiD 2018.03.21. 15:55 iPhone, Videók 0 db 359

maxresdefault

Megszokhattuk, hogy amikor egy gyártó piacra dobja legújabb termékét, akkor az ismertebb YouTube-erek azonnal lecsapnak rá, majd különféle megpróbáltatásnak vetik alá. Ezúttal a PhoneBuff csapata szerezte be a Samsung legújabb üdvöskéjét, a Galaxy S9+-t, amelyet egy iPhone X-hez mérve hasonlítottak össze.

Az ejtési teszteknél nagyjából kiderül, hogy melyik telefon hogy bírja a strapát. Ahogyan az alábbi videóban látható, ha hátlapjára ejtjük a telefonokat, akkor a Samsung csúcskészüléke egyből bepókhálósodik, míg az iPhone X-en kisebb sérülések tapasztalhatóak. Ha a telefonokat oldalukra ejtjük, akkor az Apple szintén győztesen jön ki a párbajból. Ha a telefonokat kijelzővel lefelé ejtjük, akkor bizony elvérzik az iPhone X, hiszen kevésbé strapabíró az előlapi üvege, mint a Galaxy S9+-nak – legalábbis ezt támasztja alá az aktuális teszt.

A videó végén látható, hogy a PhoneBuff csapata értékelte a telefonokat. Nagyjából elmondható, hogy mindkét készülék egyformán teljesített, hiszen az iPhone X 34, míg a Galaxy S9+ 35 pontot ért el. Egy biztos, hogy egyik mai okostelefon sem szereti az ejtést, így ha lehet, akkor inkább ne próbálgassuk reptetni őket, különben mélyen a zsebünkbe kell nyúlni.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Figyelem! Praktikus és egyben menő iPhone és iPad kiegészítőt keresel? Segítünk! Ha pedig kijelzőcserére vár telefonod, akkor érdemes az iDoki legújabb akcióját lecsekkolni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!