A Galaxy S10-ben mutatkozik be elsőnek a Samsung TrueDepth féle alternatívája

HusztiD 2018.03.20. 15:55 Egyéb 0 db 407

galaxy-s10

Az Apple előző év szeptemberében mutatta be az iPhone X-et, melynek egyik nagy újdonsága a fejlett előlapi TrueDepth kamerarendszer volt. Mint ekkor az almások elmondták, az általuk bemutatott technológia megelőzi korát, hiszen 1-2 éves előnyben van a vetélytársaihoz képest.

Nem tévedtek sokat, ugyanis a nem olyan régen bemutatkozott Galaxy S9-be még nem sikerült hasonló technológiát beágyaznia a Samsungnak. A Korea Herald legújabb információi szerint ez jövőre változni fog, hiszen ha minden igaz, akkor a Galaxy S10-be integrálja elsőnek az Apple TrueDepth alternatíváját a koreai vállalat. Elviekben egy izraeli startup, a Mantis Vision lesz a Samsung segítségére, kiknek technológiáját integrálják a Galaxy S10-be, valamint a jövőbeli telefonjaikba.

Kíváncsian várjuk, hogy milyen megoldást mutat be jövőre a Samsung. Természetesen az Apple által bevezetett Face ID sem tökéletes, de jelenleg ez a legfejlettebb technológia, mely helyt kapott egy okostelefonban. Ugyanakkor várjuk az idei év szeptemberét is, hiszen ekkor derül ki, hogy mennyit sikerül az almásoknak fejleszteniük a TrueDepth kamerarendszeren.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Figyelem! Praktikus és egyben menő iPhone és iPad kiegészítőt keresel? Segítünk! Ha pedig kijelzőcserére vár telefonod, akkor érdemes az iDoki legújabb akcióját lecsekkolni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!