Problémák adódtak az Apple saját fülhallgatóinak gyártásával

HusztiD 2018.03.13. 11:56 Apple, Kiemelt hírek, Pletykák 0 db 250

beats-studio-3

Nem olyan régen pletykaszinten felmerült, hogy új és egyben saját fej és fülhallgatót kíván gyártani az Apple. Ezzel a lépéssel szeretnének kicsit kilépni a Beats árnyékából, hiszen a nem olyan régen megjelent HomePod pozitív felhasználói visszajelzéseket eredményezett a hangminősége miatt.

Elviekben az almások ezt meglovagolva szeretnék saját almás logóval ellátott kiegészítőket piacra dobni, melyek minőségben hasonlóak lesznek, mint a HomePod. A Bloomberg legutóbbi beszámolója szerint egyelőre úgy tűnik, hogy problémába ütköztek a kaliforniaiak, hiszen szeretnének egy a HomePod-ban bemutatkozott zajszűrést integrálni a fejhallgatóba.

Mint tudjuk, az Apple okoshangszórójában összesen hat mikrofon van, melyeknek köszönhetően a kiegészítő képes a megfelelő zajszűrésre. Természetesen a fejhallgatók esetében más a felállás, hiszen itt kicsit másképp kell magát a technológiát integrálni, de ha hihetünk a mostani pletykáknak, akkor egy kis fennakadást jelent a mérnökök számára.

Mivel még nagyon frissek ezek a pletykák, így egyelőre nem tudott, hogy mikorra várhatjuk az Apple saját kiegészítőit. Illetve az sem tudni, hogy mi lesz ezt követően a Beats termékekkel. Feltehetően továbbra is meghagyják a márkát, azonban mellette nagy előszeretettel reklámozzák majd a saját márkájú termékeiket.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!