A WWDC 18-on kerülhet bemutatásra az új MacBook Air

HusztiD 2018.03.13. 13:55 Mac, Pletykák 0 db 358

retina-macbook-colors

Az utóbbi napokban nem egyszer merült fel, hogy az Apple idén fogja frissíteni a MacBook Air vonalat, ami ráadásul olcsóbb is lehet. Ezúttal a Digitimes számolt be újabb információval azt illetően, hogy milyen lehet az új masina, valamint hogy mikor jelentheti be az Apple.

Korábbi pletykák eddig az idei év második felére tippelték a notebookot, azonban az ázsiai forrás legújabb információi szerint a júniusi WWDC 18 konferencia folyamán mutatják be, megjelenésre pedig ezt követően kerül sor. Elviekben az új masinához egy új kínai partner gyártotta volna le a kijelzőket, azonban azok minősége nem volt megfelelő, így az Apple továbbra is az LG-re bízza a panelek leszállítását.

A másik érdekesség, hogy a mostani pletykák nem hivatkoznak arra, hogy olcsóbbak lennének az új MacBook Air modellek. Némileg viszont jó hír lehet, hogy hasonló felbontású Retina kijelzőt kapnak majd az Air modellek, mint ami a mezei MacBook notikban van. Ez 2 560 x 1 600-as felbontású panelt jelenthet, ami kicsivel kevesebb, mint 226-os pixelsűrűséggel rendelkezhet 13 col alatt.

Ne feledjük, hogy a Digitimes mindig beszámol valamilyen érdekes pletykáról, azonban sokszor lőnek mellé. Hogy mennyire hitelesek a mostani információik azt nem tudjuk, így érdemes ezeket is kellő óvatossággal kezelni.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!