Még idén érkezik az olcsóbb árszabású HomePod és MacBook Air

HusztiD 2018.03.09. 12:40 HomePod, iPad, Kiemelt hírek, Mac, Pletykák 1 db 504

homepod-concept-lead1

A legújabb hírek szerint némileg stratégiát vált az Apple, hiszen idén megpróbálnak sokkal kedvezőbb árú termékekkel előállni. Az Economic Daily beszámolója szerint ha minden jól megy, akkor az idei év második felében érkezik egy új MacBook Air és HomePod modell, melyeket a jelenleg piacon lévő testvéreiknél olcsóbban fognak kínálni.

Úgy látszik, hogy nem ez az első ilyen eset amit meglépne az Apple, ugyanis tavaly ugyanezt eljátszották a mezei iPad-del, azelőtt pedig az iPhone SE-vel. Mint tudjuk, mindkét termék egyik fő húzóereje az volt, hogy valamivel olcsóbban kínálták, mint az aktuálisan piacon lévő többi iPad-et vagy iPhone-t. Na most ugyanezt fogják eljátszani más termékekkel.

Pont a napokban számoltunk be arról, hogy érkezik egy olcsóbb MacBook Air, azonban ezt most megerősíteni látszik az Economic Daily. Ha minden igaz, akkor 8-900 dolláros áron kínálhatják majd az új masinát, ami kicsivel van 200 ezer forint fölött. Hogy pontosan mikor érkezhet, arról sajnos nem szólnak most a hírek.

A másik termék pedig a nem olyan régen megjelent HomePod. A külföldi beszámolók alapján nem lehet panasza az almásoknak, hiszen ár/érték arányban egy remek okoshangszórót dobtak piacra. Mégsem elég ez nekik, ugyanis tovább szeretnék növelni részesedésüket, így elviekben egy kisebb és olcsóbb kistestvérre is számíthatunk. Arról mondjuk jelenleg nem szólnak a hírek, hogy milyen lesz az új üdvöske, valamint hogy mennyivel lehet olcsóbb.

Kíváncsian várjuk, hogy milyen lesz az Apple idei évi felhozatala. Ti mit vártok leginkább?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Drp81 - 2018.03.15. 12:21

    Hát… Az inkább kicsivel lesz 300 alatt, mint kicsivel 200 felett… Már az is jó lenne, ha az előbbi lenne…

Szólj hozzá Te is!