Az LG a következő, ki szemtelenül lemásolja az iPhone X-et

HusztiD 2018.03.09. 15:25 Egyéb, iPhone 1 db 794

LG-G7-Neo-Concept-TechnoBuffalo-Exclusive-07

Amikor előző év szeptemberében az Apple bemutatta az iPhone X-et, akkor sok kritika érte őket az előlapi TrueDepth kamerasziget miatt, hiszen zavaróan belóg a kijelzőbe. Ezt követően, mikor a telefon megjelent, akkor a felhasználók teljesen megbékéltek vele, ugyanis használat közben szinte észrevehetetlen a felső kivágás.

Nem olyan régen, az MWC 18 rendezvényt követően beszámoltunk, hogy az Asus ZenFone 5, majd a OnePlus 6 is az almások csúcsmodelljéből merített ihletet. Nagyon úgy tűnik, hogy ismételten kezd egy olyan fajta trend kialakulni, melyet az Apple indított el, hiszen a jelenleg rendelkezésre álló infók alapján a hamarosan bemutatásra kerülő LG G7 Neo szinte egy az egyben úgy fog kinézni, mint az iPhone X.

A TechnoBuffalo pletykáit az ismert Ben Geskin öntötte koncepcióba. Biztos infókat egyelőre még nem tudni, de a pletykák szerint maga a telefon egy 3 120 x 1 440-es felbontású, 6 colos OLED kijelző lesz, ami mellé egy Snapdragon 845, 6 GB RAM és 128 GB háttértár társul. Ezen felül a hátlapon szintén két darab kameraszenzor lesz megtalálható az ujjlenyomatolvasó fölött.

Mit szóltok? Vajon miért van az, hogy amikor az Apple bemutat egy új irányt, akkor kritikusok jelentős része lehúzza őket, majd hónapok múlva már a riválisaik is őket akarják másolni?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Éliás Zsolt András - 2018.03.09. 18:41

    …az irigység miatt…

Szólj hozzá Te is!