Az iOS 12-vel karöltve mutatkozhat be a Face ID-val szerelt iPad Pro

HusztiD 2018.03.09. 17:25 iPad, Pletykák 0 db 450

00

Mióta az Apple bemutatta az iPhone X-et, nagyjából azóta hallhatunk arról, hogy a következő iPad Pro is megkapja a TrueDepth előlapi kamerarendszert. Megjelenésről eddig nem igazán tudtunk semmit, csak bíztunk benne, hogy az Apple szokásaihoz híven március folyamán mutatja be az új modelleket.

A Barron legújabb információi szerint váratnak magukra az új tabletek, hiszen ha minden igaz, akkor az idei WWDC 18 konferencia folyamán mutatja be őket az Apple, majd ezt követően kerülnek forgalomba. Pontos specifikációkról egyelőre nem tudni, de a feltevések szerint biztosra vehetjük a TrueDepth kamerarendszert, valamint az iPhone X-ben debütált A11 Bionic felturbózott változata egyaránt bemutatkozhat. Illetve némileg rossz hír, de az iPad vonal idén sem kapja meg az OLED panelt, így idén még mindig az LCD-nél maradhatunk.

Érdemes megjegyezni, hogy korábban a WWDC konferenciáin mutatta be az Apple az aktuális évi iPhone készülékeiket, de ez nem tartott sokáig. Immáron évek óta, hogy a WWDC rendezvényeken kerülnek bemutatásra a vállalat aktuális operációs rendszerei, mint az iOS, macOS, tvOS vagy watchOS. Mivel az utóbbi években nem is volt ezeken a rendezvényeken termékbejelentés, így érdemes kellő óvatossággal kezelni a mostani híreket.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!