Az Apple-től merít ihletet a Volkswagen

HusztiD 2018.02.22. 09:55 Apple Car, Egyéb 2 hozzászólás 262

vw-electric-car

A Volkswagen dizájn fejese, Klaus Bischoff nem olyan régen érdekeset nyilatkozott annak kapcsán, hogy a jövőben az Apple-től merítenek ihletet az elektromos autóik kapcsán. A vezető elmondta, hogy számukra nagyon tetszik az almások letisztultsága és egyben jellegzetességeik a formaterveknél.

A Reuters beszámolója szerint a német autógyártó eddig kicsit lemaradt az elektromos autógyártásban, s ezért is gondolta Klaus, hogy az Apple-től fognak ötleteket meríteni. Egyébként a jó hír, hogy nem kell minderre sokat várni, ugyanis március 5 és 7 között Genfben egy autóshow-n berkein belül mutatják be az új irányvonalukat. Végül Klaus elmondta, hogy a Volkswagen-nél töltött 25 éves pályafutása alatt most érkezett el az eddigi legizgalmasabb pontig.

Sajnos ennél több infó egyelőre nem szivárgott ki, de nagyon kíváncsian várjuk, hogy mit mutat be heteken belül a gyártó, valamint azt, hogy végül milyen lesz az Apple-től merített letisztultság az új autóikban.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Apples - 2018.02.22. 15:53

    Ez a cég egy normális világban már nem létezne vagy ebben a formában már nem. A be nem teljesített ígéretek és a hazugságok mesterei.
    Most mivel lemaradtak az elektromos hajtás teren ezért az Apple-tol merítenek – ??? Szóval jön az új design hogy ne látszódjon a lemaradás?

  2. Pepe - 2018.02.22. 19:18

    Üldögélnek a fejesek az autóban: de komolyan, megveszi ezt tőlünk valki?
    – Jó nagy logót tettünk az elejére, talán így elmegy!

Szólj hozzá Te is!