Most már hivatalos, érkezik a Carpool Karaoke második évadja!

HusztiD 2018.02.21. 13:55 Apple, Egyéb 0 db 101

carpool-karaoke-with-tim-cook_7

Az Apple egyik első original sorozata, a Carpool Karaoke egy spin-off-ként indult a CBS csatornán lévő Late Night Show-t követően, melyet az ismert James Corden vezetett. A sorozat megoszlatta a nézők véleményét, ugyanis hideget-meleget kapott egyaránt, de mindennek ellenére úgy tűnik, hogy az Apple második évaddal támad.

A CBS nem olyan régen jelentette be az elmúlt negyedéves teljesítményét, azonban a száraz pénzügyi adatokon kívül egy nagyon érdekes dolgot is megosztottak a nagyközönséggel, mely szerint érkezőben van a Carpool Karaoke második évadja. Az első felvonásban különféle sztárok voltak az Apple vendégei, kiket Corden fogadott autójában egy ‘kérdezz-felelek, majd énekelj kicsit’ eseményre. Egyelőre nem sok tényleges infót tudni a második évadról, de feltehetően a recept ugyanaz marad, mint az első szériánál.

Ezek mellett a CBS bejelentette, hogy a 2017-es év utolsó negyedévét 41 milliós veszteséggel zárták. Az egy évvel ezt megelőző adatokhoz képest viszonylag jó teljesítménynek számít, hiszen akkor 113 millió veszteséget könyvelhettek el. Az All Acces és a Showtime streaming szolgáltatásuk viszont meghaladta az 5 millió előfizetőt, ami részben sikernek tudható be.

Ti egyébként néztétek a Carpool Karaoke-t? Hogy tetszett számotokra az első évad?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!