Már-már teljes pompájában csodálható meg az Apple Park

HusztiD 2018.02.14. 09:55 Apple, Videók 0 db 153

drone

Matthew Roberts neve ismerősen hangzik azok számára, kik hónapokon át követik az Apple Park alakulását, hiszen havonta jelentkezik újabb drónvideókkal. Ezúttal sem volt másképp, hiszen a napokban kilátogatott az almások új főhadiszállására, hogy lencsevégre kapja az aktuális helyzetet.

Jóformán elmondhatjuk, hogy lassan végleges formát ölt a Park, hiszen már csak a külső munkálatok tartanak, mint a parkosítás. Ahogyan láthatjuk, a külső tenisz és kosárlabda pályák egyaránt elkészültek, melyet az Apple munkatársai vehetnek majd igénybe. Feltehetően az elkövetkezendő hónapokban az utolsó simításokat is elvégzik a munkások, így hamarosan teljes pompájában lesz látható a főhadiszállás.

Az Apple Park projektet az Apple társalapítója, Steve Jobs prezentálta 2011. júniusában a cupertinói városi tanácsnak, akik nem sokkal később elfogadták a terveket. Az előzetesek alapján az Apple Park lesz az eddigi legzöldebb épület, amelybe már teljesen beköltöztek az almások. Az új főhadiszállás egyszerre 13 ezer embernek ad munkát, ami 35 darab teljesen megtöltött Boeing 747s-nek felel meg.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!