Kitalálnád melyik iPhone X funkcióból merít ihletet a Samsung Galaxy S9?

HusztiD 2018.02.14. 15:55 Egyéb, iPhone 0 db 408

animoji-samsung-galaxy-800x533

Az iPhone X szeptemberi bejelentésekor az Apple vezetői viszonylag nagy hangsúlyt fektettek az Animojira, ugyanis a fejlett TrueDepth előlapi kamera által kelthetjük életre virtuális kis barátainkat. Sokan fikázták emiatt az almásokat, hogy nem tudnak újdonságot mutatni, csak ehhez hasonló ostobaságot, azonban úgy tűnik, hogy a Samsung is megirigyelte tőlük az Animojit.

Az ETNews beszámolója szerint a Samsung február 25-én, a Mobile World Congress berkein belül mutatja be az aktuális csúcsmodelljét, a Galaxy S9-et. Az egyik nagy újdonság a koreaiak saját Animoji alternatívája lesz, ami a jelenlegi hírek alapján sokkal fejlettebb, mint az iPhone X Animojija. Elviekben sokkal több mimikát tud a Galaxy S9 előlapi kamerája felismerni, valamint lényegesen több 3D-s karakter lesz elérhető.

Igazából nem az lesz a lényeg, hogy Animoji utánzatot mutat be  a Samsung, hanem az lesz a kérdés, hogy ők milyen előlapi kamerát fejlesztettek ki. Mint tudjuk, az iPhone X-ben található meg az eddigi legfejlettebb előlapi kamerarendszer, mely okostelefonokban helyt kapott. A Samsungnak volt egy jó fél éve, hogy kifejlessze saját technológiáját, így kíváncsiak vagyunk, hogy mit mutatnak be hamarosan.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!