Mostantól iPad-re is elérhető a Microsoft Cortana

HusztiD 2018.02.13. 13:55 iPad 0 db 319

iPad-Pro-Cortana-780x385

iOS felhasználók részére évek óta elérhető Siri, azonban a Microsoft egyszer csak úgy gondolta, hogy az iPhone készülékekre egyaránt elérhetővé teszi saját virtuális asszisztensét, Cortanát. Az Apple felhasználóit érintően eddig kizárólag az iPhone tulajok számára volt elérhető a szoftver, azonban mostantól iPad-en egyaránt megtalálható.

Az történt ugyanis, hogy a Microsoft nem olyan rég elérhetővé tette szolgáltatását az iPad készülékeken. A tabletes verzió igazából ugyanazt tudja, mint az iPhone-os, azonban a hivatalos infók szerint a redmondiak asszisztense 20 százalékkal gyorsabb lett a korábbi énjéhez képest.

Cortana által szintén készíthetünk naptári bejegyzéseket, emlékeztetőket, valamint kérdéseinkre egyaránt válaszol. Ezen felül olyan third-party alkalmazásokkal is kompatibilis, mint a Netflix vagy a Spotify, illetve mivel egyre nagyobb hangsúlyt kap az okosotthon, így a Nest és Philips Hue termékekkel egyaránt.

Sajnos van egy rossz hírünk: akárcsak az iPhone-os verzió, úgy az iPad-es sem érhető el a magyar App Store-ban. Aki viszont szeretné kipróbálni, annak érdemes egy amerikai felhasználói fiókot létrehoznia, majd ezt követően ingyenesen letöltheti a Microsoft alkalmazását.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!