iPhone X szerű beütést kap a Google 2018-as csúcsmodellje

HusztiD 2018.02.13. 11:56 Egyéb, iPhone, Kiemelt hírek 0 db 381

truedepth-800x481

Tavaly ősszel nagyot villantott az Apple az iPhone X-szel, hiszen ez volt a vállalat első olyan okostelefonja, ami elhagyta az ikonikus Home gombot, mely már a legelső iPhone óta jelen volt. Helyette egy teljesen új irányba mentek el a kaliforniaiak, mivel bemutatkozott a TrueDepth előlapi kamerarendszer, ami úgy tűnik, hogy a jövőbeli iPhone-ok új ikonikus jellemvonása lesz.

Az iPhone X bejelentését követően nem sokkal megérkeztek az első hasonmások, melyek a csúcsmodell népszerűségén próbáltak meg némi sikert produkálni. Jelenleg nagyon úgy tűnik, hogy az Apple ismételten egy olyan dolgot alkotott, amit nem csak a kínaiak, de az olyan nagyvállalatok is lemásolnak, mint a Google – legalábbis erre enged következtetni a Bloomberg legújabb beszámolója.

A kisebb, kevésbé ismert kínai gyártók egyszerűen csak lemásolták az iPhone X dizájnját, azonban a jelenleg rendelkezésre álló információk alapján a Google ennél többet szeretne. Lényegében egy saját TrueDepth alternatívát kívánnak bemutatni, ami legalább olyan fejlett, mint ami az almások jelenlegi csúcsmodelljében van, valamint ezzel együtt ők is egy hasonló kameraszigetes jellemvonást szeretnének adni a droidos telefonnak, amivel szintén kitűnik a tömegből.

Jelenleg úgy hangzanak az információk, mintha a Google egy az egyben lemásolná az iPhone X-et, de egyelőre ennél konkrétabb infókat még nem tudni. Feltehetően ők is egy hasonló koncepcióval állnak majd elő, azonban biztosan másabb jellegzetességet kap a telefonjuk. Mindenesetre nagyon kíváncsian várjuk, hogy mit sikerül összehoznia a Google-nek, s hogy mennyire lesz fejlett a saját előlapi kamerarendszerük.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!