Megérkezett az iOS 11.3, macOS 11.13.4 és a tvOS 11.3 második bétája

HusztiD 2018.02.07. 09:55 iOS, tvOS 0 db 458

apple-classroom-ios-11

Tegnap este folyamán az Apple elérhetővé tette az iOS 11.3, macOS 11.13.4 és a tvOS 11.3 második bétáját a fejlesztők részére, s hamarosan a publikus béta program követői számára is publikussá teszik. Sajnos egyelőre nem adták ki a watchOS 4.3 második bétáját, de feltehetően a következő egy-két nap folyamán sort kerítenek rá.

Az iOS 11.3 újdonságait már összeszedtük korábban, azonban jó hír, hogy kisebb apróságokat ezúttal is sikerült az almásoknak belecsempészniük. Az egyik újdonság az üzemidőt illetően fedezhető fel. A korábbi ígéretekhez híven integrálták az aksi infó opciót, amely által a telefon kijelzi az aktuális állapotát, valamint itt a későbbiekben kikapcsolhatjuk a teljesítményszabályozást, ha nem szeretnénk, hogy a gyenge aksink miatt csökkenjen a teljesítmény.

Másik újdonság az App Store-nál jelentkezik, hiszen első használatkor röviden felvázolja, hogy miket találhatunk meg benne. A harmadik az új framework, az úgynevezett ClassKit. Lényegében ez a diákok számára lesz hasznos a jövőben, hiszen a fejlesztők általa számos érdekességet vihetnek a diákok digitális világába, de erről sajnos hivatalos infókat egyelőre nem osztott meg az Apple.

A végleges kiadástól még ugyan messze vagyunk, de ha minden rendben megy, akkor március közepén-végén megérkezhet a végfelhasználói változat.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!