Egyre kiszámíthatatlanabb az Apple

HusztiD 2018.02.07. 13:55 iPhone 1 db 226

iphone-8-iphone-8-plus-iphone-x-image-001

Ha követtétek az elmúlt hetek híreit, akkor tudhatjátok jól, hogy az Apple 2018 Q1-es pénzügyi konferenciáját megelőzően számos elemzői számítás volt, ahol különféle, de leginkább negatív hangot adtak a kaliforniai vállalat teljesítéséről. Ezúttal az UBS szólalt fel a témában, kik elemzői szerint kezd egyre kiszámíthatatlanabbá válni az Apple.

A hozzáértők úgy hiszik, hogy egyre kiszámíthatatlanabb az Apple negyedéves teljesítménye. A szakik szerint egyre több kérdésbe ütköznek az elemzők. Mi van a régóta várt szuperciklussal? Mikor jön el? Hogyan alakulnak a későbbiekben az iPhone árazások? Valóban visszaesőben van az okostelefonok piaca, vagy csak az Apple szenved innováció hiányában? Megannyi kérdés, melyekre egyre nehezebben találják meg válaszaikat az elemzők, így az UBS úgy hiszi, hogy egyre nehezebb lesz megtippelni az Apple jövőbeli teljesítményeit.

Végül mi is úgy hisszük, hogy egyre kiszámíthatatlanabbá kezd válni a kaliforniai vállalat, hiszen elég csak az elmúlt hetek híreire visszagondolni. Mi volt akkor? Több elemző adott nagy hangot számításainak arról, hogy mennyire mellé lőtt az Apple az iPhone X-szel, a gyakorlatban pedig minimálisan teljesítette alul magát a vállalat, ha az iPhone eladásokat nézzük. Bár ilyenkor érdemes mindig szem előtt tartani, hogy az elemzői becslések nagyban eltérhetnek a valós eredményektől. Mindenesetre kíváncsiak leszünk, hogy hogyan alakul az Apple következő negyedéve.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Joci - 2018.02.07. 14:55

    Az a fura, hogy az apple egyre jobban teljesít pénzügyileg, mégis fikázza mindenki. Eladott kevesebb telefont de a bevétele és nyeresége sose volt még ennyi. Kérdem én, wtf?? Mi a probléma?? Most csak a részvény és nyereségről beszéljünk, az ios-re és más problémákra ne térjünk ki.

Szólj hozzá Te is!